Eğitim Bilimleri Enstitüsü

DOKTORA ÖĞRENCİMİZE BURS ÖDÜLÜ

Enstitümüz İngiliz Dili Eğitimi doktora öğrencimiz Özgür ŞAHAN ödül kazanmıştır.

Enstitümüz İngiliz Dili Eğitimi Bilim Dalı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Salim Razı’nın danışmanlığını yürütmekte olduğu doktora öğrencimiz Özgür Şahan, “The impact of rater experience and essay quality on rater behavior and scoring” başlıklı tez çalışması ‘Cambridge English Language Assessment’ ve ‘British Council’ destekli ‘The International Research Foundation for English Language Education (TIRF)’ tarafından sağlanan 5000 dolarlık burs ödülünü kazanmıştır. Söz konusu çalışma ayrıca ‘2017 Doktora Tezi Burs Yarışması’nın (Doctoral Dissertation Grant competition) 1.’si olarak ‘Russell N. Campbell Ödülü’nün (Russell N. Campbell Award) de sahibi olmuştur.